Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری صدا و سیما ؛ شهید ابراهیم هادی متولد سال 36 در حوالی میدان خراسان بود. جوانی پر انرژی که زورخانه می‌رفت و مرام و معرفت در ذاتش بود. بچه محل‌هایش او را «داش ابرام» صدا می‌زدند. خودش هم لهجه و تکیه کلام‌های لوطی‌مآبانه داشت. مرتضی پارسائیان بچه محل و همرزم شهید تعریف می‌کند: «اولین بار که داش ابرام من را دید، از جثه و قواره کوچکم تعجب کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من چند سالی از ایشان کوچک‌تر بودم و زود هم وارد عرصه انقلاب و جبهه شده بودم. ابراهیم جلو آمد و با لهجه داش مشتی‌اش گفت: بچه کجایی؟ گفتم: دروازه دولاب. گفت:«اِاِاِ پس بچه محلیم.» بعد یک دستش را روی شانه‌ام گذاشت و آن یکی را برای دست دادن دراز کرد. از آن آدم‌های با مرامی بود که رفاقت خالصانه‌اش بوی یکرنگی و روراستی داشت.»

شک نکنیم مهری که از بعضی شهدا به دل آدم می‌افتد خدایی است! شهید محسن حججی و شهید ابراهیم هادی از این دسته هستند. چند سال پیش که گروهی فرهنگی به نام شهید ابراهیم هادی تشکیل شد و اتفاقاً اولین کتابشان را هم به نام «سلام بر ابراهیم» به زندگینامه شهید هادی اختصاص دادند، کمتر کسی ابراهیم را می‌شناخت، اما به ناگاه موجی برای خرید این کتاب راه افتاد! حتی به دست مقام معظم رهبری هم رسید. خواندند و با تعابیر عجیبی از این کتاب و زندگینامه شهید هادی گفتند:«خیلی کتاب جالب و جذابی است. وقتی کتاب را خواندم تا مدتی دلم نمی‌آمد این کتاب را کنار بگذارم... به قدری جاذبه دارد این شخصیت که مثل مغناطیس آدم را میخکوب می‌کند... بگردید این شخصیت‌ها را پیدا کنید.»

درباره شهید ابراهیم هادی بیشتر بخوانیم:

«ابراهیم هادی» زنده است و جوانان زیادی را اصلاح کرده عکس/ همایش بزرگداشت شهید ابراهیم هادی «سلام بر ابراهیم» جزو پُرفروش‌های پاییزه کتاب توزیع ترجمه عربی «سلام بر ابراهیم» در میان زائران اربعین

آنطور که از شواهد برمی‌آید ابراهیم هادی همان اولین روزهای شروع جنگ به جبهه سرپل ذهاب می‌رود (پیش از جنگ در کردستان حضور یافته بود) چون بچه محل اصغر وصالی بود، جزو گروه او در همین جبهه می‌جنگند، اما هیچ وقت مسئولیت برعهده نمی‌گیرد. یکی از دوستان شهید می‌گوید: «شهید هادی روحیات خاصی داشت. مسئولیت قبول نمی‌کرد. نه اینکه آدم بی‌مبالاتی باشد. اگر به ایشان می‌گفتید بیا و فرماندهی این دسته را برعهده بگیر، می‌گفت: ببین من نوکرتم. ما رو درگیر این چیزها نکن. فلانی رو بذار مسئول دسته، منم کنارش وامیستم کار می‌کنم.» الحق که کنار مسئول دسته می‌ایستاد و کمکش می‌کرد، اما خودش هیچ وقت مسئولیت برعهده نمی‌گرفت.
شهید هادی عکسی با لباس فرم سپاه دارد که باعث می‌شود خیلی‌ها فکر کنند وی عضو سپاه بود، اما همرزمانش تأیید می‌کنند که ابراهیم هیچ گاه به عضویت سپاه درنیامد و تنها به جهت علاقه‌ای که به لباس پاسداری داشت با این لباس عکسی به یادگار انداخته بود.نکته جالب در زندگی شهید هادی این است که بسیاری از افراد پس از آشنایی با او، احساس مودت و محبت نسبت به این شهید دارند. در کتاب سلام بر ابراهیم(2) به نقل یکی از خوانندگان کتاب می‌خوانیم:«متولد سال 1359 هستم، ولی الان حدود چهار سال است متولد شدم! من از آن دسته زنانی بودم که معنویات، جایگاهی در زندگی‌ام نداشت. همیشه دنبال چیزی بیرون از خود می‌گشتم تا آرامش پیدا کنم... (بعد از آشنایی با شهید هادی) سال بعد تصمیم گرفتم چادری شوم. شاید سخت بود، اما باید شروع می‌کردم.»
بعد از شهادت اصغر وصالی، شهید هادی همراه رزمندگانی چون حاج حسین الله کرم، جواد افراسیابی و... گروه شهید اندرزگو را تشکیل و در گیلانغرب عملیات چریکی علیه یگان‌های عمدتاً زرهی دشمن انجام می‌دهند. ابراهیم هادی همیشه در نوک پیکان نبرد بود و طوری می‌جنگید که انگار از چیزی ترس ندارد.شهید هادی غیر از روراستی ، یکرنگی و شجاعت، صفات حسنه دیگری داشت که باعث جذب دیگران می‌شد. در کتاب سلام بر ابراهیم(1) خاطره جالبی از او نقل شده است:« از خیابان 17 شهریور عبور می‌کردیم. من روی موتور پشت سر ابراهیم بودم. ناگهان یک موتورسوار دیگر با سرعت از داخل کوچه وارد خیابان شد. پیچید جلوی ما، ابراهیم شدید ترمز کرد.
جوان که ظاهر درستی هم نداشت داد زد: هو چیکار می‌کنی؟ دوست داشتم ابراهیم با آن بدن قوی پایین بیاید و جوابش را بدهد ولی لبخندی زد و گفت: سلام خسته نباشید! موتورسوار عصبانی یکدفعه جا خورد. مکث کرد و گفت: سلام، معذرت می‌خوام، شرمنده. بعد هم حرکت کرد و رفت.»فکه آخرین آوردگاه شهید ابراهیم هادی در دفاع مقدس بود. در ماجرای شهادتش آمده است که در جمع نیروهای گردان‌های کمیل و حنظله به شهادت رسید، اما ابراهیم هادی عضو هیچ کدام از این دو گردان نبود، بلکه به عنوان نیروی اطلاعاتی مسئولیت هدایت گردان‌های لشکر 27 محمد رسول الله(ص) را همراه دیگر همرزمانش به عهده گرفته بود. ابراهیم هادی وارد معرکه‌ای می‌شد که او را جاودانه می‌کرد. چهره‌اش برافروخته و زیباتر از هر زمان دیگر شده بود. قبل از عملیات به یکی از دوستانش گفته بود:«خرمشهر آزاد شد و میترسم جنگ تموم بشه و شهادت رو از دست بدم. هرچند توکل ما به خداست... خیلی دوست دارم شهید بشم اما خوشگل‌ترین شهادت رو میخوام!»
شهید هادی در فکه جنوبی، در کانال‌هایی که اکنون به نام کانال کمیل و حنظله معروف است، کنار نیروهای دو گردان (کمیل و حنظله) می‌ماند تا به آنها کمک کند. برخی از نیروهای این دو گردان حدود پنج روز تمام درون کانال‌های موجود در منطقه گیر می‌افتند و هرازگاهی چند نفر از آنها از تاریکی استفاده کرده و به خط خودی برمی‌گردد. روز پنجم که مصادف با 22 بهمن ماه 1361 است، سه نفر که انگار آخرین نفرات باقی مانده هستند، خود را به خط خودی می‌رسانند، در حالی که گرسنگی و تشنگی هر سه را از پا انداخته بود، از رزم جوان قوی بنیه‌ای می‌گویند که تا روز آخر هم آرپی جی می‌زد هم تیربار شلیک می‌کرد و هم به مجروحان رسیدگی می‌کرد. همین جوان نیرومند که شلوار کردی به پا داشت و با مشخصاتی که می‌دادند انگار ابراهیم هادی بود، تا لحظه آخر کنار مجروحان می‌ماند و بعد دیگر هیچ وقت خبری از او نمی‌شود. داش ابرام شهید شده بود.


منبع: روزنامه جوان

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۲۶۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرودگاه شهید بهشتی سالانه ظرفیت پذیرش ۲ میلیون مسافر را دارد

مدیرکل فرودگاه‌های استان اصفهان گفت:ترمینال پروازهای داخلی با فضایی معادل ۱۲ هزار مترمربع، در طول سال ظرفیت پذیرش ۲ میلیون مسافر را دارد و ما به طور معمول در سال‌های اخیر بین یک میلیون و ۲۰۰ هزار مسافر تا یک میلیون ۵۰۰ هزار مسافر را پذیرش کرده‌ایم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، ابوذر ضیایی پیش از ظهر امروز در نشست صمیمانه با خبرنگاران و اصحاب رسانه استان اصفهان، به تشریح جایگاه فرودگاه در حوزه حمل و نقل پرداخت و اظهار داشت: هر کدام از فرودگاه‌های فعال در سطح کشور، یک متولی دارند و تحت نظارت آن دستگاه فعالیت می‌کنند، به طور مثال حدود هشت یا نه فرودگاه داریم که زیر مجموعه وزارت نفت به حساب می‌آیند و پروازهای نفتی در آن فرودگاه‌ها انجام می‌شوند؛ تعداد دیگری از فرودگاه‌ها مثل فرودگاه جزیره کیش و قشم مستقیما زیر نظر منطقه آزاد اداره می‌شوند و بر خی از فرودگاه‌ها تنها فعالیت نظامی دارند و توسط نیروهای مسلح اداره می‌شوند.

وی افزود: حدود 56 فرودگاه کشور از جمله فرودگاه شهید بهشتی اصفهان زیر نظر شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران فعالیت می‌کنند و  بر اساس اساسنامه و ماموریتی که دارند، فعالیت می‌کنند. البته فرودگاه امام خمینی (ره) در قالب شهر فرودگاهی به طور مستقیم زیر نطر وزارت راه و شهرسازی فعالیت می‌کند.

مدیرکل فرودگاه‌های استان اصفهان با بیان اینکه در سطح کشور 9 فرودگاه بین‌المللی داریم که بصورت 24 ساعته آمادگی پرواز داخلی و بین‌الملی را دارند، گفت: فرودگاه شهید بهشتی اصفهان یک فرودگاه بین‌المللی و مشترک با پایگاه هشتم شکاری نهاجاست و زیر نظر شرکت فرودگاه‌های کشور فعالیت می‌کند و براساس رسالتی که داریم، وظیفه ما در حوزه راه و شهرسازی، ایجاد زیرساخت و ارائه خدمات فرودگاهی و ناوبری هوایی ایمن، کارآمد و اقتصادی است و با توجه به معیارهای ملی و بین‌المللی، وظیفه داریم که در صنعت هوانوردی و حمل و نقل هوایی استمرار خدمت‌رسانی مطلوب، ایمن و مطمئن را ایجاد کنیم.

وی ادامه داد: مهم‌ترین وظیفه ما راهبری، مدیریت، نگهداری و توسعه فرودگاه‌ها و سامانه‌های هوایی است و مدیریت کل ترافیک هوایی کشور را بر عهده داریم و در این راستا محدوده ترافیکی فرودگاه شهید بهشتی یکی از پیچیده‌ترین محدوده‌های ترافیک هوایی کشور است.

ضیایی در بخش دیگری از سخنانش به پیشینه فرودگاه اصفهان اشاره کرده و گفت: فرودگاه اصفهان در سال 1308 در محدوده کوه صفه قرار داشت و از سال 1361 به محل فعلی منتقل شد؛ بسیاری از مسیرهای پروازی(داخلی و خارجی) از فراز و یا مجاورت فرودگاه شهیدبهشتی اصفهان عبور می‌کند و در حوزه‌های گردشگری، خدمت‌رسانی؛ مدیریت بحران و پدافند غیرعامل نقش ویژه‌ای در کشور دارد.

فرودگاه اصفهان معین فرودگاه‌های مهرآباد و امام است

وی با بیان اینکه فرودگاه اصفهان، در مرکز کشور برای فرودگاه‌های امام و مهرآباد، فرودگاه معین است، گفت: اگر در این دو فرودگاه مشکلی به وجود آید و پروازی قادر به فرود در این دو فرودگاه نباشد، به فرودگاه اصفهان منتقل می‌شود؛  فرودگاه شهید بهشتی اصفهان در مقایسه با اکثر فرودگاه‌های طراز اول استان زیرساخت مناسبی دارد و به عنوان فرودگاه احتیاطی بسیاری از پروازها(داخلی و عبوری) به شمار می‌آید.

مدیرکل فرودگاه‌های استان اصفهان با بیان اینکه فرودگاه شهید بهشتی دو باند پروازی استاندارد به طول چهار و 397 متر است و از نظر استقامت از جمله بهترین باندهای فرودگاهی کشور به شمار می‌رود و در همین دهه اخیر روکش شده و برای فرود و برخاست پروازها هیچ گونه مشکلی وجود ندارد. همچنین ما در فرودگاه اصفهان 20 موقعیت پارک استاندارد را داریم که امکان افزایش ظرفیت تا 40 پارک( به صورت غیر استاندارد) وجود دارد.

وی تاکید کرد: فرودگاه شهید بهشتی موظف به ارائه سرویس ناوبری است و در این راستا تجهیزات کمک ناوبری و نظارتی،ارتباطی، هواشناسی و تجهیزات امداد و نجات بروزی داریم و خوشبختانه به سامانه رادار مجهز هستیم و مهم‌ترین مزیت این سرویس، ارتقای ضریب ایمنی پروازها و استفاده بهینه از فضا است.

ظرفیت پذیرش بیش از یک میلیون مسافر خارجی را داریم

ضیایی  با بیان اینکه فرودگاه شهید بهشتی اصفهان مجهز به سامانه‌های فرود و هواشناسی RVR است، گفت: وجود این سامانه باعث شده که حداقل دید برای پرواز ورودی در فرودگاه شهید بهشتی اصفهان به 550 متر برسد و در این زمینه جزو چهار فرودگاه برتر کشور هستیم. همچنین  در فرودگاه اصفهان دو ترمینال داریم و ترمینال پروازهای داخلی با فضایی معادل 12 هزار مترمربع،در طول سال ظرفیت پذیرش 2 میلیون مسافر را دارد و ما به طور معمول در سال‌های اخیر بین یک میلیون و 200 هزار مسافر تا یک میلیون 500 هزار مسافر را پذیرش کرده‌ایم.

وی ادامه داد: ترمینال پروازهای خارجی فرودگاه شهید بهشتی حدود 15 هزار مترمربع فضا دارد و با توجه به بیشتر و پیچیده‌تر بودن فرآیند پذیرش مسافر در پروازهای خارجی، سالانه ظرفیت پذیرش یک میلیون و 250 مسافر را دارد و ما سال گذشته حدود 270 هزار پذیرش داشتیم.

دلیل تاخیر 6 ماهه در انتشار آمار عملکرد فرودگاه‌ها چیست؟تاخیر در سه پرواز فرودگاه اهواز به دلیل وقوع گرد و غبار

فرودگاه اصفهان جزو چهار فرودگاه دارای ترمینال بار کشور است

مدیرکل فرودگاه‌های استان بیان داشت: فرودگاه شهید بهشتی جزو چهار فرودگاه کشور است که ترمینال بار هوایی دارد و همه ارگان‌های دخیل در موضوع صادرات و واردات در پنجره واحد این ترمینال مستقر هستند.

ضیایی تاکید کرد: البته در حال حاضر  کلیت پروازهای ما مسافری هستند و برای پروازهای باری محدودیت وجود دارد اما پیگیری‌های خوبی در این مورد انجام شده و حدود دو هفته قبل ممیزان هواپیمایی قطر از ترمینال بار فرودگاه اصفهان بازدید کردند و به شروع صادرات بار به قطر خوشبین هستیم. ترمینال بار فرودگاه اصفهان با اتحادیه کشاورزی اتاق بازرگانی قرارداد دارد و از طریق اتاق و مدیریت استان اصفهان پیگیری‌های خوبی در حال انجام است و امیدواریم که امسال ترمینال بار به رونق سال 99 برگردد.

مدیرکل فرودگاه‌های استان اصفهان در پاسخ به سئوالات خبرنگاران پیرامون نحوه و چگونگی بررسی سوانح هوایی گفت: بررسی سوانح تنها بر عهده سازمان هواپیمایی کشور است و اطلاعات این سوانح با تایید شورای عالی امنیت ملی منتشر می‌شود و ما به آن دسترسی نداریم.

فرودگاه اصفهان 18 مسیر پرواز داخلی دارد

ضیایی در بخش دیگری از سخنانش به پروازهای داخلی فرودگاه شهیدبهشتی پرداخت و اظهار داشت: فرودگاه اصفهان در 18 مسیر پرواز داخلی و 6 مسیر پرواز خارجی به شهرهای دوحه، کویت، دبی، استانبول، نجف و مسقط دارد؛ همچنین در طول ماه حدود 17 تا 20 شرکت هواپیمایی داخلی در فرودگاه اصفهان پرواز دارند و به طور میانگین روزانه 40 پرواز داخلی(ورود، خروج) در فرودگاه انجام می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین در حال حاضر پروازهای چهار شرکت خارجی ترکیش،  قطر ایروبز، ایرلاین دبی و العراقیه در فرودگاه اصفهان انجام می‌شود و در حال حاضر روزانه بین 8 تا 10 پرواز خارحی(ورود، خروج) از فرودگاه اصفهان انجام می‌شود.

انتهای پیام/170/.

دیگر خبرها

  • فرودگاه شهید بهشتی سالانه ظرفیت پذیرش ۲ میلیون مسافر را دارد
  • پیام رهبری به خانواده سردار ترور شده در سوریه
  • پیام ویژه رهبری به خانواده سردار ترور شده توسط اسرائیل
  • ببینید | حضور رئیس دفتر نظامی فرمانده کل قوا در منزل شهید زاهدی برای ابلاغ سلام رهبر انقلاب
  • ابلاغ سلام رهبر انقلاب به خانواده شهید زاهدی +فیلم
  • ابلاغ سلام رهبر انقلاب به خانواده شهید زاهدی
  • ابلاغ سلام رهبر انقلاب به خانواده شهید زاهدی + فیلم
  • حضور رئیس دفتر نظامی فرمانده کل قوا در منزل شهید زاهدی برای ابلاغ سلام رهبر معظم انقلاب | ویدئو
  • ابلاغ سلام فرمانده کل قوا به خانواده شهید زاهدی
  • رونمایی از کتاب «مثل ابراهیم» در رزن